Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Multivos, partner van Topsport Haarlemmermeer

Multivos, partner van Topsport Haarlemmermeer

geplaatst op 07 mei 2013

Multivos Sport is onderdeel van handelsonderneming Multivos en sinds 2011 partner van topsport haarlemmermeer. "Onze motivering om destijds partner te worden van Topsport Haarlemmermeer is dat wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten op zijn of haar niveau en topsport hoort daar zeker bij. Uiteraard zetten wij ons ook in voor de breedte sport." Aldus eigenaren Wim en Leon van Dijk.

Familiebedrijf Multivos Sport is al 18 jaar actief langs alle sportvelden, sportzalen en vele bedrijven en instellingen. "Je kunt bij ons terecht voor alle verenigings en bedrijfszaken zoals sport-, bedrijfs of promotiekleding, bedrukkingen, borduringen, sportmaterialen, reclameborden, spandoeken, canvasdoeken, merchandising of sportprijzen. Bijna alles wordt gefabriceerd in eigen huis dus we hanteren snelle levertijden. Ook leveren in kleine aantallen is bij ons geen enkel probleem."

Verenigingen en bedrijven die meer willen weten kunnen terecht op de website van Multivos Sport, of in de showroom aan de Van der Burchstraat 36 in Hoofddorp.