Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Workshop social media

Workshop social media

geplaatst op 07 mei 2013

Hyves, Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, volg jij het nog? Handige media om in contact te blijven met je vrienden, en misschien ook wel om sponsoren of leden aan te trekken en tevreden te houden. Maar wat moet je nou juist wel en vooral niet doen op internet?

Social media, zeker als vereniging ontkom je er niet aan hier iets mee te doen. Een website werkt prima om je (potentiële)leden te voorzien van basisinformatie, maar soms is het makkelijker om via Facebook of Twitter te laten weten dat er een training is afgelast.

Ook steeds meer individuele sporters hebben een eigen pagina op Facebook en Twitteraccount. Het is handig vooraf te bedenken of je het hier over sportprestaties gaat hebben, of ook over andere meer persoonlijke dingen. Zet je er alleen sportfoto's op of ook die van je hond en een feestje bij de buren?

Topsport Haarlemmermeer is benieuwd of (top)sporters en verenigingen behoefte hebben aan meer informatie over dit onderwerp en of er voldoende animo is voor een workshop met praktische tips, do's en dont's. Interesse? Mail Annemarie Kramer van Topsport Haarlemmermeer!