Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Bijeenkomst Time management en Sponsoring

Bijeenkomst Time management en Sponsoring

geplaatst op 18 november 2013

Om de loopbaan van talentvolle sporters een zetje in de goede richting te geven organiseert Topsport Haarlemmermeer, samen met het Olympisch Netwerk en Topsport Talentschool Haarlemmermeer Lyceum, op donderdag 28 november een thema avond. Sporters met een NOC*NSF status en selectieleden van de groei en kernsporten zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De avond start met een korte plenaire bijeenkomst. LOOT-coördinator Remco van Poeteren zal in het kader van de Landelijke Topsport Talentdag een presentatie geven over de mogelijkheden die een Topsport Talentschool kan bieden en aan welke voorwaarden je als sporter dient te voldoen. Mocht je geen plannen hebben om onderwijs te gaan volgen op het Haarlemmermeer Lyceum (of daar al naar school gaan), dan is het toch goed om aanwezig te zijn.

Na het plenaire gedeelte volgen namelijk twee bijeenkomsten over:
• Time Management
• Sportsponsoring

De thema avond vindt plaats op het Haarlemmermeer Lyceum, Baron de Coubertinlaan 2, 2134 CG Hoofddorp en begint om 18.30 uur. Je bent vanaf 18.00 uur welkom, rond 21.00 sluiten we af.
Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen met je naam en contactgegevens naar akramer@topsporthaarlemmermeer.nl o.v.v. ‘aanmelding thema avond’. We ontmoeten je graag op 28 november!