Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Opnieuw winst voor 'MeerSquash

Opnieuw winst voor 'MeerSquash

geplaatst op 21 november 2013

‘MeerSquash heeft woensdagavond ook haar vierde wedstrijd gewonnen in de squasheredivisie voor mannen. De Hoofddorpers wonnen op bezoek bij Oliver Flevoparq Dronten met 12-1.

In Dronten had ‘MeerSquash weinig moeite om het maximale aantal punten binnen te slaan. De beste Nederlandse squashster, Natalie Grinham, luisterde haar eerste duel dit seizoen in de hereneredivisie op met een eenvoudige overwinning op Hans Maarten Cardinaal en Frank Hartkoren was duidelijk een maatje te groot voor Tom Lucas. Kopman Bart Ravelli had meer te stellen met bondscoach Lucas Buit, maar sleepte de overwinning op zijn tiende matchpunt uiteindelijk toch uit het vuur.

Na vier speelronden hebben Victoria Rotterdam en ‘MeerSquash beiden vierenveertig punten veroverd. De nummer drie, Sport City, heeft al een achterstand van tweeëntwintig punten op de twee koplopers. Esrein ’25 en HSRC De Diepput staan gedeelde vierde met zeventien punten uit drie duels, voor Flevoparq Dronten (elf uit drie) en NLcom ICT Solutions / Squash Maastricht (zeven uit drie).

De volledige uitslagen en het speelschema van De Lotto SBN Competitie 2013-2014 zijn te vinden op Toernooi.nl. De volgende speelronde staat voor woensdag 27 november op het programma. Flevoparq gaat dan op bezoek bij Victoria Rotterdam, HSRC De Diepput ontvangt Esrein ’25 en Squash Maastricht ontvangt Sport City.