Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Goud en brons voor ZPCH

Goud en brons voor ZPCH

geplaatst op 20 mei 2014

Zaterdag 17 mei hebben de jongste synchroonzwemsters van ZPCH deelgenomen aan de miniregio kampioenschappen in Amsterdam. Deze uitvoeringen wedstrijd geldt als hoogtepunt voor de aanloop. Alle verenigingen uit de regio Midwest deden aan deze wedstrijd mee.

ZPCH kwam aan de start met 4 uitvoeringen. De afgelopen weken is er door de zwemsters en de trainsters hard gewerkt om de uitvoeringen mooi gelijk te krijgen. Alle haren zaten mooi strak in de gelatine en ze hadden prachtige glitterbadpakjes aan.

In de categorie zonder zeilbootdiploma behaalde de groep van Judith, Daniela, Jente, Nessa en Amber een gouden medaille met 32,000 punten. Dik verdiend want ze zwommen een hele mooie strakke uitvoering. In de categorie zonder balletbeendiploma behaalden Carmen, Kiki, Marin, Anastasia, Marola, Nike en Charelle een dik verdiende bronzen medaille 32,667 punten.

In de categorie zonder barracudadiploma had ZPCH ingeschreven met 2 teams. Voor deze teams was de concurrentie te zwaar. De groep van Sanne, Joy, Adrienne, Emma en Lina eindigden op een zevende plaats met 36,000 punten, direct gevolgd door de groep van Sanne, Orane, Sylvia en Mette op een achtste plaats 35,667 punten.