Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Workshop videoanalyse Dartfish

Workshop videoanalyse Dartfish

geplaatst op 23 mei 2014

Op vrijdag 20 juni organiseert het Olympisch Netwerk Noord-Holland voor coaches een workshop videoanalyse met Dartfish bij het International Sailing Center in Medemblik.

 Deze workshop gaat aan de hand van concrete voorbeelden in op de mogelijkheden van videoanalyse d.m.v. analyseprogramma Dartfish.

Dartfish is de analysesoftware die gebruikt wordt door NOC*NSF en heeft oneindig veel mogelijkheden om de sportprestatie te verbeteren door videofeedback.

Met Dartfish kunnen bewegingsanalyses van een sporter gemaakt worden, zodat de sporter zich individueel technisch verder kan ontwikkelen. Maar Dartfish is ook de ondersteuningssoftware voor het maken van wedstrijdanalyses. Wedstrijdacties kunnen eenvoudig gecodeerd worden zodat u de prestaties van uw team kunt analyseren. Het systeem is compleet aan te passen aan uw wensen.

Wilt u de prestaties van uw team verbeteren door videofeedback, dan zien we u graag bij deze workshop.

De planning van de avond is als volgt:

19.00 uur inloop (met koffie, thee, fris)
19.15 uur start presentatie
20.45 uur afsluiting
De presentatie wordt gegeven door Ayla Simdorn, Dartfish Certified Technologist. Tijdens de presentatie is volop de mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze workshop vindt plaats op het International Sailing Center.
Het adres is:

International Sailing Center
Vooroever 1
1671 SG Medemblik

Stuur voor meer informatie en/of aanmelden een mail naar Topsport Haarlemmermeer
Lees hier meer over de mogelijkheden van Dartfish. Bij voldoende animo vanuit de regio zal op korte termijn een workshop in de Haarlemmermeer gepland worden.