Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Workshop vocht op 2 september

Workshop vocht op 2 september

geplaatst op 01 juli 2014

Topsport Haarlemmermeer organiseert 2 september om 16:00 een gratis workshop over 'vocht', voor sporters met een NOC*NSF status en selectieleden van de groei- en kernsporten.

Dat drinken belangrijk is weten de meeste sporters wel. Maar hoe zit dat nou met 'hypertone' en 'isotone' dranken? Wat is de functie van vocht in je lichaam en waarom is het zo belangrijk om goed te drinken, wat drink je wanneer en hoe maak je zelf sportdrank? Wat moet je drinken tijdens een training en wat is beter voor erna? Sportdiëtiste Gunilla Boomsma gaat je dit allemaal vertellen en leert je ook nog hoe je zelf sportdrank kunt maken. Je sportprestaties kunnen flink verbeteren als je je vochthuishouding optimaliseert!

De workshop wordt gegeven in Sportcomplex Koning Willem Alexander. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar Annemarie Kramer. De workshop is gratis en inschrijven kan tot en met 22 augustus, vol = vol. 

Heb je geen status (meer) en ben je geen lid van een selectie bij de groei- of kernsporten, maar wil je er toch graag bij zijn? Neem dan contact op met Annemarie per mail of telefoon (023 - 55 759 37).