Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » 25% korting op Sportsgrain Bar

25% korting op Sportsgrain Bar

geplaatst op 16 september 2014

De Sportsgrain Bar is het eerste broodproduct met sportspecifieke eigenschappen. Het werd ontwikkeld in samenwerking met het expertiseteam HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition en getest in het InnoSportLab Papendal en het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal.

Sportsgrain heeft zich als voorziening aangesloten bij Topsport Haarlemmermeer en geeft 25% korting op iedere aankoop in de webshop. Deze aanbieding geldt voor alle sporters met een status bij het NOC*NSF én de selectieleden van de groei- en kernsporten.

De Sportsgrain Bar is ontwikkeld om topsporters een natuurlijk en gezond alternatief te bieden voor de huidige (fabrieksmatig geproduceerde) energierepen die op de markt zijn.
De unieke samenstelling van het brood is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten gericht op sportvoedingsonderzoek. De Sportsgrain Bar bestaat uit pure grondstoffen, zonder e-nummers. Een belangrijk bestanddeel is teff, een specifieke graansoort uit Afrika met meer langzaam verteerbare koolhydraten. Daarnaast bevat de Sportsgrain Bar ook wortelvezel, banaan, cranberries, rozijnen, lijnzaadmeel, tarwekiemen en zuurdeegpoeder. Maar bovenal is het gewoon een erg lekker broodje dat het lichaam zowel direct als op de lange termijn van energie voorziet.

Hoe krijg je korting?
Sporters die in aanmerking komen, dus met een status bij NOC*NSF of lid van de selectie bij een groei- of kernsport, kunnen een mail sturen naar info@sportsgrain.com. Er wordt dan een account voor je aangemaakt in de webshop, zodat je direct met korting kunt bestellen. 

Nu al benieuwd naar Sportsgrain en de Sportsgrain Bar? Kijk dan op www.sportsgrain.com.