Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » ‘MeerSquash blijft ongeslagen in eredivisie

‘MeerSquash blijft ongeslagen in eredivisie

geplaatst op 27 november 2014

De mannen van eredivisionist ‘MeerSquash hebben ook hun vierde duel in de hoogste divisie van de Nederlandse squashcompetitie in winst omgezet. In eigen huis werd Squash Fryslan / Flevoparq woensdagavond op een kansloze nederlaag getrakteerd. Het werd 12-0.

Het duel op het Arnolduspark in Hoofddorp nam slechts anderhalf uur in beslag. Debutant Niels van Leeuwen, die op het laatste moment werd opgeroepen, maakte zijn uitverkiezing meer dan waar door voor een volle tribune Hans-Maarten Cardinaal terug te wijzen: 11-9, 11-3, 11-4

Kopman Bart Ravelli stelde vervolgens door een overwinning op Nick Kuys (12-10, 11-1, 11-2) de winst veilig voor de thuisclub, waarna speler/manager Tommy Berden namens ‘MeerSquash het maximale aantal punten binnensloeg met een duidelijke 11-2, 11-2, 11-3 zege op Jorrit de Vries.

Door de ruime zege staat ‘MeerSquash na 4 speelronden met 47 punten fier bovenaan in De Lotto SBN-Eredivisie. Titelverdediger Victoria Rotterdam heeft dit seizoen eveneens nog niet verloren en staat tweede met 29 punten uit 3 duels. Sport City Dordrecht (24 uit 4), Twente (23 uit 3) en Squash Maastricht (23 uit 4) volgen al op grotere afstand. HSRC De Diepput (14 uit 3) en Squash Fryslan / Flevoparq (10 uit 3) zijn nu al kansloos voor de titel.

Volgende week speelt ‘MeerSquash uit tegen het sterke Twente. De volgende thuiswedstrijd voor de Hoofddorpers staat pas in het nieuwe jaar op het programma. Op woensdag 14 januari 2015 komt regerend landskampioen Victoria Rotterdam naar de Haarlemmermeer.