Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Casimir Schmidt in clip Kensington

Casimir Schmidt in clip Kensington

geplaatst op 04 december 2014

Casimir Schmidt van SV Pax en topturners Epke Zonderland en Bart Deurloo schitteren in de nieuwe videoclip “War” van de Nederlandse rockformatie Kensington. Hiermee willen de turners hun sport en het Nederlands herenteam aan heel het land presenteren.

Muziek is een gezamenlijke passie en drijfveer van de in totaal dertien mannenturners die zich voor het eerst in de historie als team willen kwalificeren voor de Olympische Spelen. “Met een hoofdrol in deze videoclip, die gaat over broederschap, onvoorwaardelijkheid, zelfbeheersing, passie en lef, leert Nederland ons op een unieke manier kennen en geven we uiting aan hoe wij teamgevoel beleven”, aldus de mannen.

“Wij hebben maar een doel: ‘rocken’ in Rio. Wij willen samen met een nieuwe generatie turners tot het uiterste gaan en presteren op de Olympische Spelen in Rio 2016. Naast turnen is muziek de gemene deler binnen ons team”, aldus Epke Zonderland. Casper Starreveld, bandlid van Kensington over de clip: “Alle vier waren we direct enthousiast over de samenwerking met de topturners. Daar waren we ook op uit. Beide werelden moesten bij elkaar komen en dat is echt goed gelukt.” Giel Beelen heeft de turners en Kensington bij elkaar gebracht.

Je kunt de clip hier bekijken en dit is de Facebookpagina