Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Sportdiëtist bij Meer Med Clinic

Sportdiëtist bij Meer Med Clinic

geplaatst op 23 december 2014

Sinds 1 december 2014 houdt sportdiëtist Gunilla Boomsma elke maandag spreekuur bij Meer Med Clinic. Ze is wekelijks aanwezig van 9.00 tot 14.00.

Gunilla is diëtist met als specialisatie sportdiëtetiek, en is inmiddels 14 jaar actief als sportdiëtist. Ze heeft ervaring in een breed scala van sporten; van beginnend hardloper tot professioneel hockeyer. Gunilla is tevens sportdiëtist binnen de KNZB afdeling synchroonzwemmen.

Iedere sport stelt andere voedingseisen en het sportvoedingsadvies dat je krijgt is dan ook volledig aangepast aan de behoefte voor jou als sporter (recreatief of topsporter).

Gunilla kijkt naar je trainingsschema, tak van sport en de frequentie/intensiteit. Naast sportvoeding kun je bij haar ook terecht voor onder meer:

 Overgewicht en ondergewicht
 Gluten-en lactose intolerantie
 Vegetarische voeding
 Te hoog cholesterol
 Te hoge bloeddruk
 Een slechte eetlust
 Maag-en darmklachten
 Botontkalking (osteoporose)

Naast spreekuren geeft Gunilla ook regelmatig workshops/voorlichting aan bedrijven, sportverenigingen en sportteams. Zelf heeft ze een actief sportverleden in baanatletiek en als selectielid van het Nederlands Team langlaufen. Momenteel is ze nog steeds actief met sporten. In de winter schaatsen, in de zomer fietsen en het hele jaar door hardlopen.

Voor maken van een afspraak kun je contact opnemen met Gunilla op 06-46467851. Sporters met een status bij het NOC*NSF en selectieleden van de groei- en kernsporten kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod. Neem voor meer informatie hierover contact op met Gunilla Boomsma of Topsport Haarlemmermeer.