Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Sportcongres Talentontwikkeling 'Unlock their potential'

Sportcongres Talentontwikkeling 'Unlock their potential'

geplaatst op 08 oktober 2015

Op 20 november organiseert het RTO Noordwest (samenwerking tussen Olympisch Netwerk Noord-Holland, Topsport Amsterdam en Topsport Flevoland) in Alkmaar een sportcongres voor coaches en specialisten. Talentontwikkeling en alles wat daar bij komt kijken staat hier centraal: 'Unlock their potential'.

Het sportcongres vindt plaats in het AFAS stadion in Alkmaar en wordt geopend door Charles van Commenée, voormalig technisch directeur van het NOC*NSF en de Britse atletiekbond. De avond bestaat uit twee workshopsrondes (met o.a. Paul Lammers en Jacques van Rossum), diner en netwerk borrel. Ter afsluiting van het congres draagt Peter Heerschop een unieke column voor over talentontwikkeling in de sport. Wie wil kan vooraf een speciale rondleiding door het AFAS stadion krijgen, waarbij je o.a. de kleedkamers, de persruimte en natuurlijk het veld bezoekt.

Trainers/coaches en specialisten uit de Haarlemmermeer en (andere) betrokken bij Topsport Haarlemmermeer komen in aanmerking voor korting en/of gratis toegangskaarten. Neem hiervoor contact op met Annemarie Kramer. 

Kijk voor meer informatie en inschrijven hier.