Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » 12 september, workshop voeding voor sportouders

12 september, workshop voeding voor sportouders

geplaatst op 28 juli 2016

Maandag 12 september organiseert Topsport Haarlemmermeer een workshop sportvoeding voor ouders van topsporters en talenten.

Tijdens de workshop leer je meer over basisvoeding, hoe je etiketten leest en wat nou wel of juist niet handig is om te eten en drinken tijdens training en wedstrijden. De workshop vindt plaats in de kantine van AV Haarlemmermeer aan het Arnolduspark en is gratis toegankelijk. Inloop is vanaf 19.00 uur, we beginnen om 19.15 uur. Doelgroep zijn ouders van kinderen in de selectie van de groei- en kernsporten en ouders van sporters met een status bji het NOC*NSF. Save the date en meld je aan! Als je er bij bent, neem dan een (verpakking van) een tussendoortje mee dat bij jou thuis gegeten wordt, dan gaan we samen het etiket ontcijferen!

De workshop wordt gegeven door sportdiëtiste Gunilla Boomsma. Gunilla begeleidt al jaren (top)sporters op een gezonde manier naar hun gewenste gewicht en/of vetpercentage en zorgt ervoor dat ze op het juiste moment voor de juiste voeding kiezen. Bekijk haar website voor meer informatie.