Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Olympisch hockeykampioene Lisanne de Roever nieuwe topsportcoördinator

Olympisch hockeykampioene Lisanne de Roever nieuwe topsportcoördinator

geplaatst op 24 oktober 2017

Lisanne de Roever is vanaf 1 november de nieuwe topsportcoördinator van Topsport Haarlemmermeer.

Van 2001 tot en met 2008 keepte ze in het Nederlands team en won naast de Olympische titel ook alle andere grote prijzen in het hockey. Lisanne neemt de functie over van Annemarie Kramer, die de afgelopen vijf jaar werkzaam was al topsportcoördinator.

 

“Na ruim vijftien jaar onderwijservaring zie ik de rol van topsport coördinator als een mooie nieuwe uitdaging. Mijn eigen ervaringen binnen topsport en onderwijs komen goed van pas bij het ondersteunen van verenigingen en (top)sporters. Ik kijk ernaar uit om topsport binnen de Haarlemmermeer waar kan naar een hoger niveau te brengen en het loket goed zichtbaar te maken binnen de gemeente”, aldus Lisanne.

 

Wethouder Elzakalai enthousiast Wethouder Adam Elzakalai is blij met de komst van de Olympisch kampioene: “Sport is belangrijk voor een gezonde samenleving. Het verbindt, ontspant en het is goed om te doen. Het Topsportloket van Haarlemmermeer ondersteunt onze sporttalenten die topsport bedrijven. Annemarie Kramer wil ik graag bedanken voor de afgelopen vijf jaar en ik wens haar veel succes met haar nieuwe uitdaging. Met Lisanne de Roever heeft men een waardige Haarlemmermeerse opvolgster gevonden. Met haar ervaring is zij een voorbeeld voor velen. Ik wens ook haar heel veel succes.”