Topsport Haarlemmermeer » Uitgelicht » Ouderworkshop

Ouderworkshop

geplaatst op 05 april 2018

Afgelopen donderdag 29 maart kwamen er meer dan honderd (top)sportouders naar het Haarlemmermeer Lyceum voor de workshop "Drie manieren om de beste sportouder(s) te worden". Topsport Haarlemmermeer organiseerde deze in samenwerking met Jan Sleijfer van NLsportpsycholoog.

De avond werd bezocht door meer dan honderd sportouders van veel verschillende sporten (turnen, ritmisch gym, voetbal, squash, judo, hockey, karate, golf, dansen, schoonspringen, etc).

Tijdens deze avond kregen ouders een inzicht in wat voor sportouder ze zijn. Ook zijn er 'oplaadtips' gedeeld voor de drie batterijen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht door NLsportpsycholoog. De ouders van Karateka Tyron Lardy gaven een presentatie als sportouder (zie foto). Zij namen de ouders mee in een kijkje in hun gezin. Het belangrijkste dat voor hen telt is dat Tyron niet anders is dan de andere kinderen. Ook hij heeft bijbaantjes, helpt in het huishouden en krijgt mee dat er meer is dan alleen de topsport.

Al met al was de avond een mooie combinatie van theorie en praktijk en voor herhaling vatbaar! Voor wie meer informatie wil of nog oplaadtips wil doorgeven dit kan via de volgende link: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=684922788298713&id=253765431414453