CTS GROUP Young Talents

CTS GROUP Young Talents is een initiatief voor sporttalenten in de gemeente Haarlemmermeer. We willen deze talenten een steuntje in de rug geven naar internationaal topniveau. Het is een team bestaat uit verschillende sporttalenten die gezamenlijk aan hun weg naar de top werken.

CTS GROUP Young Talents is een team onder begeleiding van oud-Olympisch hockeykampioen Lisanne de Roever. In dit team staat ontwikkeling van het talent centraal. Het doel is om door middel van financiële- en maatschappelijke ondersteuning een sporttalent verder te helpen in zijn/haar ontwikkeling. Dit is in de vorm van een vast geld bedrag en CTS GROUP kan o.a. stage- en werkplekken aanbieden. Daarnaast zullen er een aantal dagen worden georganiseerd waarin het talent een andere vorm van training aangeboden krijgt. Denk hierbij onder andere aan (social)mediatraining.

Wat levert CTS GROUP Young Talents de atleet op?

  • De atleet ontvangt financiële- en maatschappelijke ondersteuning voor activiteiten die hij/zij nodig heeft op zijn/haar weg naar de top. 
  • Atleten delen leerzame ervaringen met elkaar.
  • De atleet ontvangt teamwear. Hier zitten trainings- en vrije tijds kleding, attributen en waar mogelijk wedstrijdkleding in inbegrepen. 
  • De atleet krijgt de kans om te sparren met een teammanager die ervaring heeft op topniveau. 
  • De atleten kunnen aanspraak maken op ondersteuning in vervoer.

Wie zijn de initiatiefnemers van CTS GROUP Young Talents?
CTS GROUP Young Talents is een initiatief van CTS GROUP en Topsport Haarlemmermeer.

CTS GROUP is gespecialiseerd in Europese distributie en logistiek. Als logistiek dienstverlener zijn wij letterlijk en figuurlijk constant in beweging. Maar niet alleen zorgen we ervoor dat onze wielen blijven draaien, ook heeft ontwikkeling bij ons een centrale rol. Via de CTS GROUP Academy geven we onze medewerkers de mogelijkheid binnen onze organisatie te blijven groeien en met het Talent Plan bieden we de nieuwe generatie een kans hun carrière bij ons een kickstart te geven. Graag trekken we onze visie op ontwikkeling verder dan alleen onze organisatie. We steunen diverse sportclubs in Haarlemmermeer en ook meerkampster Anouk Vetter kan rekenen op onze steun. Ook geven we jou als sporttalent ook de mogelijkheid de top te bereiken. Talentontwikkeling voor en door onze organisatie; dat is waar wij naar streven.

Talent of topsporter? 
Ben jij een talent of topsporter? Bekijk dan op deze site de criteria en kijk of jij in aanmerking komt! Voldoe je aan alle criteria? Vul het motivatieformulier voor 15 april 2019 met al jouw gegevens en motivatie in.Wie weet ben jij binnenkort CTS GROUP Young Talent!

Contact
Neem voor meer informatie over CTS GROUP Young Talents contact op met de teammanager; Lisanne de Roever via lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl.