Dartfish bewegingsanalyse

Naar een hoger niveau met de Dartfish video analyse software.

Dartfish is dé video-coaching software voor bewegingsanalyses. Dartfish ondersteunt de sporter en trainer om het beste uit de trainingen te halen. Het is o.a. te gebruiken voor wedstrijdstrategieën, skill development en blessure-revalidatie.

Dartfish verbetert sportprestaties d.m.v. visuele ondersteuning, verbeter en versnel het leerproces, verhoog de norm van de opleiding van de sporters, maak voor wedstrijdstrategieën gebruik van geavanceerde scouting en gebruik Dartfish als basis voor talentherkenning en ontwikkeling.

De mogelijkheden met Dartfish zijn haast oneindig. Op individueel niveau bijvoorbeeld:
-     Afstanden, snelheden of hoeken berekenen
-     Bepaalde delen van een video klonen en uitvergroten
-     Twee video's naast elkaar zetten (splitscreen) of overlappen
-     Een serie van bewegingen uit elkaar halen zodat elke belangrijke 
      stap afzonderlijk geanalyseerd kan worden

Ook is er op teamniveau veel mogelijk, zoals:
-     Wedstrijd-analyse
-     Alle afzonderlijke acties van één of meerdere spelers achter elkaar
      afspelen
-     Stap voor stap door een setplay heen lopen


Er zijn twee opties voor het gebruik van Dartfish. 
          Bij optie 1 krijgt u Dartfish voor twee maanden in bruikleen. Hierbij wordt de set naar uw locatie gebracht en krijgt u een mini-workshop van ongeveer 1 uur. U betaalt éénmalig €99,- (of €109,- voor live analyses) en dan kunt u voor één jaar zo vaak als u wilt* de set in bruikleen krijgen.

          Bij optie 2 kunt u de analyses uit handen geven. U hoeft alleen aan te geven wat u precies geanalyseerd wilt hebben. De Dartfish specialist van het Olympisch Netwerk Noord-Holland komt dan filmen, analyseert en levert het eindproduct aan op dvd of in een mediabook naar keuze. Dit kost slecht €65,- per uur (incl. BTW) en er wordt aan de hand van de doelstellingen een prijs overlegd.
* Indien beschikbaar

Geïnteresseerd? 

Bent u ook geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden of voorwaarden van het Dartfish systeem? Of heeft u andere vragen met betrekking tot Dartfish? Neem dan contact op met Topsport Haarlemmermeer.

Bekijk hier een filmpje over Dartfish