Eerste donaties

Event bij De Wijnzaak

Op donderdag 7 februari organiseert TopsUPport een event bij De Wijnzaak. Tijdens deze avond is sportjournalist Andy Houtkamp onze gastheer.

Programma

Edwin Beentjes algemeen directeur van CTS group vertelt over de visie van zijn bedrijf en hun link met topsport en sponsoring. Ook komt Tim Jenniskens, Olympisch hockeyer en mede-oprichter van de Fanbased foundation. Fanbased foundation helpt topsporters tijdens en na hun sportcarrière in hun transitie naar een maatschappelijke carrière. 
Na deze interviews horen we vanuit een topsporter hoe belangrijk sponsoring is en wat het kan opleveren voor een bedrijf. Niemand minder dan onze topturner Casimir Schmidt (SV Pax) van het Nederlands heren turnteam komt hierover vertellen.
 
Twee donaties
Om de avond compleet te maken en echt te starten met het ondersteunen van topsporters uit Haarlemmermeer verrichten we twee donaties. Wie dat zijn houden we nog even geheim......
Mocht u interesse hebben om deze avond bij te wonen en lid te worden van TopsUPport dan kunt u een mail sturen aan lderoever@topsporthaarlemmermeer.nl 
 
Datum: 7 februari
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, einde 21.30 uur
Adres: De Wijnzaak, Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp