Ambassadeurs

TopsUPport wordt ondersteund

 

 

AM Match

Lex Vonk: "AM match is een bedrijf dat mensen een stap verder brengt in het leven. En dan met name door het vinden en behouden van een baan. TopsUPport ondersteunen wij graag omdat ook mensen met sporttalent soms een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het zou zonde zijn als talent niet tot ontwikkeling kan komen door kleine belemmeringen. Door de bijdragen van alle bedrijven die lid zijn van TopSUPport maken we dromen van sporters mogelijk. En ik kijk ernaar uit om samen met de deelnemende bedrijven te genieten van deze sporters op de diverse bijeenkomsten. Want van topsporters, hun focus, ambitie en inzet, kunnen we als bedrijfsleven veel leren."

 

 

Boek uw zending

Rik Balder: "Als ex-topsporter, als vader van een sporttalent en als werkgever van topsporters weet ik hoe belangrijk het is om topsporters, maar ook teams te faciliteren in hun dromen. Een topsporter moet, net als thuis of op de werkvloer een stabiele omgeving hebben zonder zorgen. Steun in de vorm van coaching, geld, maar ook van kennis of op een andere manier is dan altijd welkom. Ik wil daar voor de sporters in de Haarlemmermeer graag aan bijdragen. Er is niets mooiers dan het winnen van prijzen of halen van doelstellingen en daar kan ik uitstekend mee helpen als ambassadeur van TopsUPport Haarlemmermeer."

 

 

 

Griekspoor

Frank Griekspoor: "Wat op zijn 5e begon als kinderspel is nu op zijn 20e uitgegroeid naar professioneel motocrosser op het hoogste niveau; Lars Griekspoor #199. Als vader van deze topsporter weet ik als geen ander dat dit niet zonder geld en ondersteuning van sponsors gaat. TopsUPport is een mooi initiatief wat sporters hiermee kan helpen en daardoor verder kan brengen in hun carriére. Griekspoor is een bedrijf wat topsport in de civiele techniek bedrijft, onze medewerkers zijn topsporters die altijd voor een topklassering gaan. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om sport te ondersteunen. Sport verbindt, verbroedert en laat ons genieten van mooie momenten. Toen ik gevraagd werd om ambassadeur te worden van TopsUPport twijfelde ik dan ook geen moment, bijdragen aan sporters kunnen wij als bedrijven toch allemaal!"

 

 

Teamtalk

Ruud van Hecke: “De breedtesport vind ik erg belangrijk. Zoveel mogelijk mensen die lekker bewegen en plezier maken. Maar onze talenten, de topsporters in de dop, de jongelui die ons kippenvel bezorgen als ons volkslied wordt gespeeld, moeten veelal de eindjes aan elkaar knopen om alles te bekostigen. Het gezamenlijk bedrijfsleven in Haarlemmermeer zou ze net dat zetje in de rug kunnen geven om de ambities te verwezenlijken. Daarom ben ik ambassadeur van TopsUPport Haarlemmermeer.”