Sportmassage

Wanneer een Topsporter of talent een blessure oploopt, is dit natuurlijk erg vervelend. Misschien is het voor de sporter in kwestie wel het ergste wat er kan gebeuren. Het is dus van groot belang dat de blessure zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarnaast wil je als sporter pijnvrij kunnen sporten en zo fit mogelijk zijn. Als sporter kunnen blessures en pijn vragen oproepen. Hoe kun je dat nu voorkomen? Wat kun je er aan doen? Een sportmasseur kan je hierbij helpen. Deze kan u adviezen geven om te voorkomen dat de pijnklachten heviger worden. .

 

Alle topsporters die zijn ingeschreven bij Topsport Haarlemmermeer mogen gebruik maken van de diensten van Schulte Sportmassage door middel van een speciale regeling:
 
 
  • Sporters met een NOC*NSF status en sporters van de selectie van de kernsportverenigingen kunnen gebruik maken van een speciaal Topsport Haarlemmermeer tarief van €35 per uur.
  • Sporters met een NOC*NSF status en sporters van de selectie van de kernsportverenigingen worden binnen 48 uur geholpen

Neem contact op met TSH of met Schulte sportmassage voor afspraken of vragen.